Het volledige assortiment Oxboard en hoverboards:

Oxboard – Zwart

€799,00

Het goedkoopst bij Bol.com

Ga naar Bol.com

Oxboard – Wit

€799,00

Het goedkoopst bij Bol.com

Ga naar Bol.com

Oxboard – Rood

€799,00

Het goedkoopst bij Bol.com

Ga naar Bol.com

Wat is een Oxboard

Wat is nou eigenlijk een Oxboard? Een Oxboard kan je het beste vergelijken met een Air Board of Hoverboard. Het lijkt erg op zo’n vliegend skateboard uit de film “Back To The Future”, maar in plaats van vliegen kun je met de Oxboard rijden. Het mooie is dat je er niet moe van wordt. De Oxboard is een zelf balancerend board welke wordt aangedreven door een kleine motor. In vergelijking tot een skateboard zijn de twee wielen een kwartslag gedraaid en is dit ook de richting waar je naar toe rijdt.

Hoe werkt een Oxboard?

Wanneer je voor een eerste keer op een Oxboard staat zal je merken dat het niet direct heel gemakkelijk is, maar oefening baart kunst! Om te beginnen kun je het beste achter de Oxboard gaan staan, de Oxboard staat dan recht voor je. Zet één voet op de Oxboard, zak iets door je knieën en stap met je andere voet op de andere kant van de plank. Qua besturing lijkt de Oxboard erg op een Segway. Door iets naar voren te leunen of op je tenen te staan ga je naar voren, wanneer je naar achter leunt ga ja weer achteruit. Het sturen gaat door je voeten contra naar voren of achter te bewegen zodat de helft van de Oxboard naar voren buigt. Wanneer je naar links wil draaien moet je dus je rechtervoet iets naar voren buigen en je linkervoet stilhouden of iets naar achter buigen.

Hoe veel kost een Oxboard?

De Oxboard zit qua prijs tussen de €700,- en €800,- euro. De goedkopere Oxboards worden vaak verscheept vanuit China en zijn kwalitatief minder goed dan de Oxboards uit de bovengenoemde prijsklasse. Pas bij het kopen van jouw Oxboard dus op dat goedkoop geen duurkoop wordt!

Waar kan ik de Oxboard goedkoop kopen?

Indien je wilt weten waar je de Oxboard goedkoop kunt kopen, bekijk dan de bovenstaande aanbiedingen! Bol.com heeft regelmatig aanbiedingen waardoor je goedkoop een Oxboard kunt kopen!